Keitä me olemme?

Olemme kaksi kuopiolaista taloyhtiön osakasta, asukasta ja viestinnän ammattilaista. Kumpikin meistä on toiminut vuosia taloyhtiöidensä hallituksen jäseninä tai puheenjohtajina.

Olemme huomanneet, että asukkaat ovat sitä tyytyväisempiä, mitä enemmän taloyhtiö tiedottaa. Kokemustemme – onnistumisten, erehdysten ja antoisien keskustelujen – siivittämänä olemme nyt tässä.

Perustimme Talotiedottajat, koska mielestämme kaikkien taloyhtiön asukkaiden pitäisi tietää, mitä talossa tapahtuu ja miksi. Haluamme auttaa juuri sinun taloyhtiötäsi tiedottamisessa ja kaikessa viestinnässä.


Olen Anna-Liisa Pekkarinen, kiinteistöalaan erikoistunut toimittaja-viestintäyrittäjä. Olen 20 työvuoden aikana kirjoittanut suuren määrän juttuja kiinteistöalan lehtiin, olen muun muassa Kiinteistöliitto Itä-Suomen jäsenlehden pitkäaikainen toimittaja. Toimin myös isännöintiyritysten viestintäasiantuntijana. Olen suorittanut isännöitsijän tutkinnon (ITS) sekä useita media- ja viestintäalan koulutuksia.

www.annaliisapekkarinen.net


Olen Pauliina Rahunen, kiinteistöalaan perehtynyt toimittaja ja viestinnän tekijä. Hallitsen verkkoviestinnän, sosiaalisen median sekä yritysten ja yhteisöjen viestinnän. Toimin taloyhtiön hallituksessa puheenjohtajana. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja medianomi (AMK).

www.jutelma.fi